Suosituksia

skedekuva

“Tutustuin Tuomakseen itäsuomalaisessa opiskelijapolitiikassa, jossa hän vakuutti minut omistautumisellaan, määrätietoisuudellaan ja osaamisellaan. Tuomaksen aikana Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto kulki vaalivoitosta toiseen ja opiskelijoiden asemaa olimahdollista puolustaa hieman leveämmillä hartioilla. Kaupunginvaltuustossa Tuomas olisi varmasti aloitteellinen ja yhteistyökykyinen, sillä sellaisena olen hänet oppinut tuntemaan.”

Antti Kettunen

Vasemmistonuorten pääsihteeri

suosittelutuomakselle

“Tuen lämpimästi Tuomaksen matkaa kohti Joensuun kaupunginvaltuustoa. Hänen koulutuspoliittinen osaamisensa herättää minussa ihailua. Juuri Tuomaksen kaltaisia nuoria poliitikkoja tarvitaan näinä aikoina, jolloin koulutuksesta leikataan juustohöylällä unohtaen sen, mikä Suomen aikoinaan sai nousuun. Mahdollista tasa-arvoinen ja laadukas koulutus Joensuussa myös jatkossa, äänestä Tuomasta!”

Noora Tapio

Hämeen Vasemmistonuorten puheenjohtaja

[kuva: Ville-Matti Tenovirta]

17391762_10157133153234619_1352964214_n

“Tuomas on toiminut aktiivisesti sekä Vasemmistonuorissa että Vasemmisto-opiskelijoissa ja onkin erityisesti koulutuspolitiikan osaaja. Joensuu saa hänestä varmasti yhteistyökykyisen ja perehtyvän päättäjän, jolle valtakunnallisissa nuorisojärjestöissä toimiminen antaa kokemusta ja monipuolista näkemystä asioihin.”

Anni Ahlakorpi

Vasemmistonuorten puheenjohtaja